​Brohustandlægerne i Lyngby

En tryg oplevelse i afslappede omgivelser

​Vi ved at det er afgørende at du er tryg når du skal til tandlægen. Her hos Brohustandlægerne har vi i mange år behandlet og drevet klinikken med øje for, at det skal være en positiv og tryg oplevelse, at gå til tandlæge/tandplejer.  Derfor har vi i dag også glæden af, at have mange familier der er kommet hos os i generationer, samt folk fra nær og fjern, der er kommet hos os igennem rigtig mange år.

Høj faglighed og moderne udstyr

​Når du sætter dig i stolen hos os, kan du med sikkerhed vide, at du får en ordentlig, relevant og omsorgsfuld behandling. Vi holder os opdaterede med de mest anerkendte og bedste behandlinger, gennem efteruddannelse og kurser samt daglig team-sparring. Vores højeste prioritet er at give den bedste behandling, der imødekommer dine ønsker og behov bedst muligt. 

Klinikken og det første besøg

Brohustandlægerne holder til på Lyngby Hovedgade 9A, tæt på tog og bus og med rig mulighed for parkering i området. Klinikken består af lyse rum med højt til loftet og en afslappet atmosfære.  

I venteværelset modtages du af en af vores søde klinikassistenter, der taget imod dine oplysninger og sørger for at du registreres i vores system. Herefter har du mulighed for at komme af med overtøj og få et glas koldt kildevand mens du venter. 

Kontakt os for en aftale om tandeftersyn eller læs mere her på siden om vores behandlinger.

Åbningstider​

Mandag​

kl. 08:00 - 18:00​

Tirsdag

kl. 08:00 - 17:00​

Onsdag

kl. 08:00 - 14:00​

Torsdag

kl. 08:00 - 15:00​

Fredag

kl. 08:00 - 14:00​

Lyngby Hovedgade 9A, 2800 Kongens Lyngby Tlf.: 45 87 07 82​

CVR-nr. 32792537